advertise

marți, 5 iulie 2011

Intelepciunea din Oglinda.




Atunci cand crezi ca ai ceva de facut adu-ti aminte ca nu ai decat de stat. In fond catre ce se grabesc oaemnii daca nu pentru a sta? Pentru ce strang averi, pentru ce se chinuie cu servicii de cacat, care nici macar nu sunt aproape de dorinta lor interioara, pentru ce se conformeaza, se supun regulilor, normelor, restrictiilor si legilor de tot felul, pentru ce alearga grabiti de colo colo, bezmetici as putea spune? Supraveghez intersectia mea din punctul Nemiscatorului si ii vad ca pe niste gandaci in mijlocul cuibului. Agitati din cale afara, agresivi, indarjiti, luptand pentru o existenta efemera, muscand in stanga si in dreapta, lovind chiar in proprii lor frati, inseland, mintitnd clipa de clipa pe altii si pe ei insisi.

Catre ce va grabiti stimati gandaci?


 Te simti ofensat ca te-am facut gandac? Nu asa este? Nu traiesti doar ca sa agonisesti ceva pentru un moment inca inexistent in viata ta? Unul pe care tu il numesti cu mintea ta slaba, viitor? De ce in continuare refuzi sa te uiti la tine acum? Sa te recunosti pe tine in ipostaza de gandac si sa vezi ca nu ai stiut sa depasesti aceasta limita innascuta a socialului acesta pestrit, sa vezi dincolo de marele Val Maya, sa iti intelegi adevarata ta existenta? De ce inca nu intelegi ca esti mult mai mult decat carcasa umana? Decat forma fizica? Stii, ca probabil ai mai auzit, ca omul pana acum nu si-a folosit decat 3-5% din capacitatea creierului. Ai mai auzit asta, insa ce nu ai mai auzit este ca restul de peste 90% din capacitatea lui la asta foloseste! La cunoasterea Eului Tau Superior! Cand vei incepe sa iti asumi ceea ce esti de fapt si sa incetezi maimutareala asta simpla, joaca asta de-a adultii, goana asta stupida dupa materie densa? 
Acest urias procentaj al creierului, aceasta vasta cunoastere pe care tu refuzi cu indarjire sa ti-o asumi, sa fii responsabil de ea este tocmai cheia catre noua era, catre Tine Insuti, cea care deja se configureaza cu pasi repezi.
 Aveti intrebari? Neclaritati despre viata? Ce este viata? Cine sunt Eu? Ce caut pe acest Pamant, incotro ma indrept? Sau... CE VREAU SA FAC TOT RESTUL VIETII MELE? 
Stiu ca le aveti, este firesc sa le aveti, sunt intrebarile retorice ale Sinelui, cele care va vor urmari toata viata, pana atunci cand veti incepe sa va raspundeti profund la aceste stari de fapt. Acel moment este Trezirea, este re-nasterea ta ca Om pe acest pamant. Pana acum ai trait in visul materiei, al dependentei, al nevoii, al conditionarii, al impunerii, al oprelistilor si gardurilor. 


STOP!


 Toate aceste sunt nu in afara ta, nu in guvern, nu in politica, nu in biserica, ci sunt in TINE INSUTI! Sunt acolo, pentru ca Tu crezi in ele, Tu le dai valoare! Schimbarea nu va veni niciodata din exteriorul tau! Schimbarea este interioara, este scufundarea cu increderea in haul interior, transcederea fricilor de toate naturile, spargerea barierelor si limitarilor impuse de catre altii, acceptarea Ta de catre tine insuti ca pe o stare de fapt! Esti rezultatul miilor de ore de munca in care ti-ai batut joc de tine si te-ai neglijat pe tine insuti si Adevarata Ta Natura! Esti produsul Tau final, Tu te-ai condus catre ce esti acum, ai facut asta prin propriile alegeri in viata, adevarat, inconstiente in marea lor majoritate. 


Dar aici, ACUM, in acest moment Viata capata in tine un nou sens! Unul amplu, unul miraculos, spectaculos, unul in care nu conteaza decat strict momentul ACUM, in care timpul nu mai este linear ci capata Spatialitate! Unul in care viata devine o insiruire de momente care iti taie respiratia. Ajunge cat ti-ai batut joc de viata ta, este momentul sa TE TREZESTI DIN ACEST MARE VIS AL MATERIEI! ESTE O MARE ILUZIE!
Recunosti in aceste vorbe un dram de dreptate, un grad de rezonanta cu ceea ce iti comunic acum, si, in functie de cat de mult vei rezona cu ceea ce iti comunic, pe atat de mult ma vei si ASCULTA pana la capat! A Asculta nu inseamna a Auzi, nu deloc! Inseamna a intelege ceea ce auzi si de a pune in practica! A asculta este un verb care are o dependenta fata de ceva, fata de ceva superior lui!
Deci, pentru a evolua, pentru a te ridica de unde esti, din acest punct in care tu nu esti pe deplin fericit, in care ai dorinte neimplinte, intrebari la care nu ai inca raspuns, intrebari pe care inca nici nu ti le-ai pus te rog un singur lucru...


OPRESTE-TE ACUM DIN CEEA CE MINTEA TA ITI SPUNE CA ARE DE FACUT!


RESPIRA, CATEVA MINUTE DOAR UITANDU-TE PESTE ACESTE RANDURI, ADU-TI AMINTE CUM ETSE SA STAI! FARA A FACE NIMIC, DOAR A RESPIRA SI ITI A ITI GOLI CAPUL DE GANDURI INUTILE!


DACA MI-AI VAZUT GRESEALA DE ORTOGRAFIERE ESTE SI MAI BINE, TE FELICIT, ESTI PE DRUMUL CEL BUN, ESTI CONSTIENT IN MOMENTUL PREZENT!


Acest moment prezent este cel care se manifesta doar cu un singur scop! Acela este de te face pe tine sa inveti, sa intelegi lucruri, sa evoluezi. Iti spun asta deoarece stiu un lucru. Suntem entitati separate, avem impresia ca interactionam, insa suntem precum moleculele de apa dintr-un pahar cu apa de la chiuveta, dezordonate, haotice, nu ati prefera mai bine sa fim moleculele de apa dintr-o apa sfanta? Una cu proprietati miraculoase, si nu una cu proprietati de poluare? De intoxicare a noi insiva?
Cine crezi ca va veni vreodata sa traiasca viata in locul tau? Nu iti dai seama de un mare aspect si anume ca DOAR TU esti singura persoana responsabila pentru ceea ce esti? Ce nu iti place la tine? Ce iti place la tine? De ce iti plac aceste aspecte? Cine esti TU de fapt? Cat de mult te analizezi pe tine insuti? 
Aceasta este autocunoasterea constienta, dragii mei, cea in care un gand constient controleaza toate celelalte ganduri ale mintii tale. Le monitorizeaza, le observa cand se petrec, de ce se petrec, ce legatura au cu mediul in care sunt in acel moment, ce reactii dau in tine... Vezi tu, ar fii ok sa incepi sa intelegi ca nu exista NIMIC in exteriorul tau! Nu, nu sunt nebun cand afirm asta, nici Socrate nu a fost, nici Einstein, nici milioane de alti oameni care va vorbesc voua despre asta. Viata, asa cum Tu o percepi, nu o mai percepe nimeni altcineva inafara de tine in acest unic mod, tu ai propriul tau film al perceptiei si al intelegerii tale, de aceea uitandu-te la un nor impreuna cu altii tu vezi un ren si altul o corabie! Perceptia si modul de intelegere al vietii este unic pentru fiecare individ. Dumnezeu este cel INTERiOR, si nu cel din biserici - cel de care nu v-ati simtit niciodata cu adevarat atrasi! Dumnezeu este in fiecare dintre voi, ascuns dupa propriile vostre garduri, limitari, oprelisti, frici, abandonuri, minciuni, irealitati, probabilitati, aproximari.... De aceea imi permit sa afirm chiar ca DUMNEZEU ESTE INCOMPLET FARA TINE! TE VREA ACASA IN VASTUL SAU OCEAN DE IUBIRE, DE PACE SI DE INTELEGERE!
Stiu, ti s-a vorbit in viata despre Dumnezeu in fel de chipuri, sub o infinitate de moduri, incat mintea ta refuza sa mai accepte alte variante. Nimic nu a functionat in Tine la nivel profund din punctul de vedere al religiei.......! Stii ceva? Iti dau o veste minunata: Dumnezeu nu este acolo! NU AFARA! NICIODATA IN AFARA TA!
NU TE POTI INTEGRA TOTAL IN NICIO RELIGIE? PERFECT, NICI NU TREBUIE.


ADEVARATA RELIGIE ESTE AUTOCUNOSTEREA DE SINE, EVOLUTIA SINELUI PRIN CONSTIENTIZAREA SA, ADEVARA RELIGIE ESTE IN TARIA CU CARE CREZI IN PROPRIUL TAU ADEVAR, IN TARIA CU CARE AFIRMI CEEA CE AFIRMI, IN MANIFESTAREA SA DIVIN-MIRACULOASA PRIN TINE!


TU NU ESTI ALTCEVA DECAT UNEALTA LUI DUMNEZEU A SINELUI SUPERIOR, A CONSTIINTEI UNIVERSALE, SAU CUM VREI TU SA II SPUI, INSA PREFERI SA IGNORI ACEST URIAS ASPECT AL VIETII TALE?


Te rog inceteaza sa te mai comporti ca o maimuta, nu conteaza nimic din ceea ce crezi ca conteaza, pe masura ce evoluezi iti vei da seama de fapt ca nu stii nimic, viata ta va lua o noua curbura, una febrila, in care iti vei strabate interiorul, iti vei cunoaste Egoul si il vei infrange, te vei manifesta din acest moment cu iubire, cu daruire si implicare totala in toate momentele constiente ale vietii tale. Tu ai devenit responsabil de ceea ce esti de fapt. Nu-i nicio vina de asumat aici, Nu iti porti nico vina, dormeai si te-ai lasat dus de val. Insa acum, cand ai deschis ochii si ai devenit constient de tot ceea ce citesti aici, TU NU VEI MAI PARASI STAREA DE CONSTIENTA, STAREA DE VEGHE IN CARE ITI VEI DA SEAMA IN FIECARE MOMENT DE ACTIUNILE TALE.
In aceasta stare, una de liniste, de bucurie interioara fata de ceea ce esti de fapt, iti vei goli mintea de virusi, de prostii si nonsensuri acumulate si intiparite in tine de-a lungul viatii, si ulterior de-a lungul vietilor. Vei ajunge la momentul in care vei trece prin fricile ancestrale, cele intiparite genetic in tiparul omului actual de pe Terra, fricile de a fi omorat, de a omori pe cineva, frici pe care le-ati trait cu totii in mii de vieti anterioare pe acest Pamant.
Ca mai buna metoda pentru a iti depasi conditia de gandac este implementarea in viata ta unor noi sisteme de guvernare, unele nonegotice, de acceptare si intelegere. Vreau ca Tu sa intelegi aceste lucruri, sa te ridici cu nivelul de intelegere deasupra musuroilui in care traisti, sa nu mai lasi pe altii sa decida pentru tine, sa te manipuleze la un mod atat de subtil incat Tu chiar sa crezi ca ai drepturi, insa ai mai multe limitari si oprelisti, bariere si interdictii, decat drepturi.


AJUNGE! ACESTE MIZERII AU LUAT SFARSIT ACUM IN VIATA TA! CUVANTUL ESTE UN INSTRUMENT FOARTE PUTERNIC, EL ESTE AFIRMATIA GANDULUI, EL ESTE FORTA CREATOARE.


In momentul in care iti vei da seama de puterea cuvantului, vei intelege ca majoritatea gandacilor din jurul tau (oglinzile tale de altfel) NU SUNT CONSTIENTI DE CEEA CE AFIRMA!


Universul functioneaza pe o lege esentiala, aceasta lege este:


LEGEA ACTIUNII SI A REACTIUNII!


Profilul psihologic subtil al Omului este impartit in:


Subconstient, Constient si Supraconstient.


Atunci cand functionezi in modul gandac, nu esti in niciuna dintre acestea prezent, esti doar condus de un flux de energie al altor gandaci mai puternici decat tine. In mod normal ar trebui sa stai in starea de Constienta continua! 
Subconstientul este partea profilului nostru care se ocupa cu trimiterea dorintei nostre catre Univers. El nu stie de gluma! El doar se conformeaza la ceea ce afirmi tu in fiecare moment, constient sau inconstient!
De exmplu: Sunt muti oameni care folosesc in conversatiile lor inutile chestii de intarire a celor afirmate printr-un „sa moara mama“, sau orice alta tampenie de genul!


ATENTIE LA CUVINTELE ROSTITE! SUBCONSTIENTUL NU STIE DE GLUMA! EL DOAR VA MANIFESTA CEEA CE TU II AFIRMI CA STARE DE FAPT!


Aici intervine procesul tau de transformare, de alchimizare a lucrurilor, pentru ca DA, este normal sa te simti frustrat, manios, suparat, obosit etc. in multe momente ale vietii tale! Cu un gand constient asupra a TOT ceea ce gandesti in fiece moment, vei intelege curand ca lucrurile sunt un pic pe dos fata de ceea ce stiai, ca Viata insasi functioneaza intr-o alta maniera, mult mai subtila, mult mai eleganta, mai nonsalanta fata de efortul tau fizic, intr-o maniera miraculoasa as spune eu daca ma uit retroactiv peste momente din viata mea recenta. Abandoneaza-te in fata ideii de materialism, fiind total fara importanta sumele pe care crezi ca le detii in acest moment. Stiu ca tot ceea ce iti doresti de la viata este siguranta, liniste, confort, caldurica si o persoana iubitoare langa tine.
Stii ceva? AI PERFECTA DREPTATE SA ITI DORESTI ASTA!
Insa nu prin munca se obtin aceste lucruri, munca este deja depasita ca idee, avem miliarde de roboti care muncesc pentru noi si fabrica zilnic milioane de lucruri de cele mai diversificate naturi. Tu nu trebuie sa „trebuie“ de Nimic in Niciun moment al vietii tale! Nu ai de ce! Sa enumar cateva chestii care sunt sigure si care nu vor disparea din viata ta curand:
Ai unde sa locuiesti! De bine de rau, daca iti permiti sa citesti aceste randuri, banuiesc ca ai si un acoperis deasupra capului. Acesta este un mare lucru! Ai unde sa iti intinzi capul ostenit in momentul Acum! ESTE PERFECT! 
Subconstientul tau oricum are un program, pe care tu i l-ai facut, unul in care stie ca „trebuie“ sa te hraneasca, sa iti dea apa, aer, caldura, un acoperis deasupra capului, sa iti caute partenera ideala tie, cea care este pentru tine si care te ajuta sa urci! Nu iti mai face griji pentru banii de chirie, pentru facturi neplatite, pentru nimic! Acum eu vreau doar sa te relaxezi si sa te gandesti doar la acest moment, sa traiesti efectiv in el si sa iti desfiintezi din minte probabilitatea momentului urmator! 


Nu traiesti pentru un moment ce NU A AVUT LOC INCA IN VIATA TA! 


Tu traiesti doar pentru a experimenta fara nicio limitare sau frica momentul Acum, cel pe care Spiritul Infinit ti-l scoate in cale. 
Incredinteaza cu hotarare si cu tarie in afirmatia ta, toate problemele tare Siritului Infinit, lui Hristos (cel Ales) din tine, Toate aceste probleme, si Tu ramai linistit in momentul prezent, doar pentru a fi martor la propria ta viata.


Nu mai cauta fericirea! Nu o vei gasi asa! Nu exista cale spre fericire, FERICIREA ESTE INSASI CALEA!


Momentul prezent este cel ce AFIRMA CEEA CE ESTE, FERICIREA SE TRADUCE PRIN TRAIREA EFECTIVA, PRIN ABANDONUL IN ACEASTA BEATITUDINE DE CULORI A MOMENTULUI ACUM.


Cand vei trai in Acum, vei intelege ca grijile tale sunt nefondate, vei vede ca nu are sens sa iti faci griji despre un eveniment, un moment, orice, CE INCA NU A AVUT LOC, CE INCA NU S-A PETRECUT!
Frica de acel lucru ti-l va pune pe tava, adu-ti aminte, SUBCONSTIENTUL NU STIE DE GLUMA! SI FRICA SI TEAMA DAR SI IUBIREA, TE VOR CONDUCE CATRE REZULTAT, ASA CA DE CE NU O FACI CONSTIENT?


Sa va vorbesc un pic si despre Supraconstient. Aceasta stare, este stare de maxima constientizare a momentului, in care omul se abandoneaza mintii sale in favoarea INALTEI CONSTIINTE SUPERIOARE. A fi in starea de Supraconstient inseamna a lasa pe Dumnezu sa se mainifeste prin Tine, prin intentia ta, prin gandul tau, prin iubirea ta exprimata cu cea mai mare daruire fata de altii, prin CUVANTUL tau care va rezona starii de fapt din momentul „este acum“.
Acum ar mai trebui sa stii cum poti face efectiv asta!
Simplu! Trebuie sa stii ca Dumnezeu, Tu si tot ceea ce crezi tu ca exista, SUNTETI DOAR IN ACEST MOMENT. TOT ACUM SE SI MANIFESTA!
Trebuie sa mai stii si ca inca de dinainte de a avea ceva, de a iti dori tu ceva, ele exista deja, Dumnezeu ti le-a dat deja in propriul tau film pe toate. Bucura-te si multumeste-i in fiece clipa a vietii tale PENTRU TOT CEEA CE ESTE, CACI CEEA CE ESTE ESTE DOAR PRIN GRATIE DIVINA SI NU PRIN PUTERILE TALE PROPRII.


TRANFOSMA-TI IN TINE VERBUL A AVEA, SI VERBUL A STI IN VERBUL A FI, IN VERBUL A IUBI, SI IN VERBUL A DARUI!


Implica-te activ in viata ta, nu te mai lasa, condus, manipulat, limitat, doboara-ti gardurile interioare pe care ti le-ai construit in viata asta, nu ai de ce sa te protejezi. Teama inchisa in tine te va distruge, cea infruntata te va revela!
Tu incepi din acest moment sa ai incredere in Divinul din tine, in Vindecatorul din tine, in propriile tale forte, fie ca Arhanghelul Mihail sa iti taie toate legaturile eterice cu persoane care nu iti mai sunt de folos in evolutia ta si care doar se hranesc energetic pe seama ta! Fie ca Rafael sa te protejeze in mantia sa de Lumina Pura, fie ca Spiritul Infinit sa deschida in Tine CALEA CATRE CUNOASTERE ACUM!


AM ROSTIT ACESTE CUVINTE SI PRIN GRATIE DIVIN CER INFAPTUIREA LOR . FIE CA ACEST LUCRU SA SE MANIFESTE IN MOD PERFECT SI IN DEPLIN ACORD CU HARUL DIVIN!


FITI IUBIRE, TRAITI IN IUBIRE CONSTIENTA, DESCHIDETI-VA DRUMUL SI CALEA CATRE CUNOASTEREA DE CUPLU, CATRE DEPASIREA BARIEREI PSIHOLOGICE A MONOGAMIEI SI A CASATORIEI, SPARGETI IN VOI TIPARELE  IDEII DE INTIMITATE! EA NU EXISTA DE FAPT DECAT IN MINTEA VOASTRA! CORPUL NU ESTE AL VOSTRU LA FEL CUM NIMIC NU ESTE AL VOSTRU SI LA FEL CUM NIMENI NU APARTINE NIMANUI! CORPUL ITI ESTE DAT DOAR CA VEHICUL DE A CALATORI IN ACEASTA EFEMERA VIATA! VA ASTEAPTA IMPLINIREA VOSTRA CA OM, FOLOSIREA CREIERULUI 100%, MANIFESTAREA DIVINULUI PRIN INTENTIA SI COMUNICAREA PURA, TELEPORTAREA, CLARVIZIUNEA, BIOLOCATIA, TELEKINEZIA, DESCHIDEREA CELUI DE-AL TREILEA OCHI, ARMONIZAREA FIINTEI VOASTRE CU SPIRITUL DE LUMINA, SCHIMBAREA ADN-ULUI VOSTRU DE LA UNUL CU DOUA CATENE LA UNUL CU TREISPREZECE, ACUM SI AICI VI SE ACORDA GRATUIT ASCENSIUNEA IN VIBRATIE, PRIN PARASIREA EXISTENTEI DIN DIMENSIUNEA A TREIA, DIMENSIUNEA MATERIEI DENSE SI ASCEDEREA CATRE INTELEPCIUNEA UNIVERSALA DIVINA!


Cereti acum, cu voce tare, cu hotarare, cu incredere si tarie in ceea ce afirmati:


Doamne iti multumesc pentru ca Sunt, pentru ca Esti si pentru ca te manifesti prin Mine. Eu sunt umilul tau supus, Eu sunt unealta ta divina, Eu sunt acceptarea si iubirea ta. Deschide-mi Calea catre intelepciunea Ta Perfecta, Deschide-mi Calea catre Abundenta Ta, cea pe care deja mi-ai daruit-o atunci cand am ales sa vin aici! Fie ca aceste lucruri sa se intample in mod perfect si in acord cu Gratia Harului Tau Divin! Arunc toate problemele, toate grijile si toate nevoile catre Hristos din mine, pentru ca eu sa traiesc in Pacea si Linistea Intelegerii Tale Absolute! Aceastea au fost afirmate si se manifesta in planul fizic ACUM!


In incheiere, va recomand linistea, va mai recomand pacea si traiul in perfecta armonie cu aproapele vostru. Tineti mine ca nicio iubire nu se naste din violenta, nicio pace nu o veti gasi in rautate, minciuna, sfidare, neintelegere, neacceptare, ura, nepasare sau indolenta. Iubirea este ceea ce oferi clipa de clipa, niciodata ceea ce primesti! Iubirea este neconditionata de raspunsul pozitiv din partea celorlalti,

IUBIREA ESTE ETERNA!


vineri, 1 iulie 2011

Mitul Meduzei - uriasa parabola!


Incep prin a va prezenta Mitul Meduzei, printr-un „text care nu imi apartine, dar il pot considera al meu“:

„Mitul spune că Meduza era un mostru teribil care odinioară fusese o femeie frumoasă. Fusese însă pedepsită de Atena cu care îndrăznise să se măsoare în frumuseţe. Atena o transformă într-un monstru teribil cu şerpi în loc de păr şi oricine o privea era transformat în piatră. În caverna  în care trăia, spune mitul, era plin de oameni transformaţi în piatră. Perseus, ajutat de Atena şi Hermes a fost cel care a reuşit să omoare monstrul. Una din variantele mitului spune că Perseus a reuşit să omoare monstrul apropiindu-se de el când acesta dormea şi privindu-l nu direct ci ghidat de imaginea reflectată într-un scut, oferind apoi capul Meduzei zeiţei Atena. Capul meduzei apare dealtfel pe unele reprezentări ale scutului Atenei. O altă variantă spune că Perseu a înaintat înspre Meduza cu ochii închişi şi ţinând scutul ca o oglindă în faţa monstrului acesta s-a transformat pe sine în piatră văzându-şi reflexia din scut“.

Medusa fusese candva o fata frumoasa, dar care se ascundea in ea, care isi punea garduri in jurul sau si care se indeparta de spirit si de lumina, in favoarea lumescului si a formei fizice. Preschimbarea ei in acest monstru teribil, cu serpi in loc de par si faptul ca privirea ei ucidea pe lor orice, imi aduc in minte imagini ce imi spun despre decaderea umanitatii, a individului pana in punctul in care iubirea nu mai este existenta in acea fiinta. Tocmai faptul ca ucide cu privirea semnifica aspectul privarii de iubire de sine, necunoastere de sine, abandom in Ignoranta totala fata de Spirit.
Faptul ca Perseu reuseste sa o ucida semnifica lupta catre eliberare proprie, deschiderea catre Sine, transcedenta. Cea mai frumoasa alegorie este aceea in care Meduza este impietrita atunci cand vede cu ochii ei propria ei reflexie, intr-o oglinda, scut... nu conteaza.
Acest minunat pasaj ne veorbeste atat de graitor despre faptul ca lumea exterioara noua nu este altceva de fapt decat propria reflexie a ceea ce suntem noi de fapt. Traind zi de zi pe modul by default, oamenii nu realizeaza ca dorm, nu se uita in oglinzile lor, oglinzi care sunt pretutindeni in jurul lor, nu se analizeaza din pacate pe ei insisi. Egoul intodeauna sustine ca are dreptate, mintea niciodata nu cauta Unimea ci separarea, omul fuge de frica de a-si asuma raspunderea pentru actiunile sale, pentru ceea ce este in momentul prezent. Momentul prezent este ACUM, si nu astazi, nu saptamana asta, sau nu maine! Cand incepi sa traiesti strict in momentul Acum, realizezi ca viata este o insiruire nonlineara de frameuri, toate menite pentru a te ajuta pe tine sa evoluezi, sa iti dezvolti capacitatile, sa iti largesti sfera de intelegere si acceptare.
Atata timp cat traieste in forma fizica, Omul are de invatat si asta chiar in fiece moment al vietii sale. Nimic nu se intampla niciodata degeaba!
Va invit pe toti sa incepeti sa va uitati in oglinzile voastre, voi sunteti Meduza, cititi semenele din ceilalti oameni atunci cand comunicati cu ei, observati care este feedbackul la ceea ce vibrati voi in acel moment si veti sti daca sunteti spre Unitate - Sine Suprem, sau daca sunteti spre separare - minte - ego. Tot ceea ce nu va omoara va intareste, nu exista notiunea de Bine sau de Rau, ele sunt implicite, nu exista Yin si Yang, exista doar sfera de interes ce cuprinde aceste doua energi antagonice. Tot universul functioneaza pe principiul antagoniei, kymaticii, plus - minus, femeiesc - barbatesc, cald - rece, lumina - intuneric, materie - nonmaterie.
O minte linistita actioneaza in mod perfect si doar atunci cand este cazul, una imbolnavita de programele terestre instalate pe parcursul vietii nu va face altceva decat sa formuleze intrebari la care va avea false raspunsuri. Atunci cand nu stiti cum sa rectionati in fata unui moment, ganditi-va la un brad cum reactioneaza in fata urgiilor naturii, in fata focului, in fata alunecarilor de teren, in fata inundatiilor sau avalanselor. Exact, nu reactioneaza! Insa acel brad atata timp cat traieste este mandru, falnic, de neclintit. Nu existenta lui fizica ii da aceasta tarie si splendoare, ci insasi linistea ce picura din el. Asemeni unui rau ce abia izvoraste din munti este si omul. Pe masura ce incepe si curge catre vale se mareste, apele sale cresc, aduna tot mai multe ape, din ploi, ninsori, chiar alte parauri si rauri care curg odata cu el. La fel si intelegerea, intelepciunea, si acceptarea sa. Spre moartea fizica se contopeste cu punctul primordial de existenta, cu marea, cu oceanul infinit de energie si constiinta pura din care a fost fiintat in forma fizica. Moartea nu este o spaima, ea este o eliberare, aici in aceasta forma suntem limitati de propriul nostru corp, realitatea lui Dumnezeu este ENERGIE NONFORMA, NONDENSA, SUBTILA! Taiati-va legaturile eterice cu persoane cu care va secatuiesc de enerie prin afirmatia: „Mihail, taie cu sabia Ta de Lumina Toate Legaturile eterice cu persoane care nu imi mai sunt de folos in drumul meu, ofera-mi sprijin si Stalp de Lumina„ In scurta vreme aceste legaturi eterice vor fi taiate, voi va veti elibera de cei ce atarna, cei ce depind de energia voastra vitala, veti deveni liberi si energici, veti avea energia doar pentru voi insiva. Atentie, nu uitati niciodata! IUBIREA ESTE CEEA CE OFERI SI NU CEEA CE PRIMESTI! CEEA CE PRIMESTI IN SCHIMB ESTE DOAR REFLEXIA DIN OGLINDA MEDUZEI!
Fericire maxima si iubire infinita tuturor!